Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
B | 20.5 | 19.5 | 21.75 | 18.75 | 22 | 20 | 26 | 18 | 166.5 |
Vispārizglītojošie kursi | 5.5 | 3.5 | 1.5 | 1.5 | 4.5 | 2 | 18.5 | ||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 13 | 8 | 7.5 | 5.5 | 3.5 | 6 | 43.5 | ||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 1 | 7 | 12 | 16.5 | 10 | 14.5 | 16 | 18 | 95 |
Brīvās izvēles kursi | 1 | 1 | .75 | .75 | 2 | 2 | 2 | 9.5 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | 9-sem. | 10-sem. | Kopā |
B | 7.5 | 16.5 | 10.5 | 17.5 | 12.5 | 15 | 11 | 27.5 | 14 | 24 | 156 |
Vispārizglītojošie kursi | 3.5 | 3.5 | 5.5 | 5 | 1 | 2 | 20.5 | ||||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 4 | 10 | 5 | 7.5 | 2.5 | 1 | 5 | 5 | 1.5 | 41.5 | |
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 3 | 5 | 10 | 12 | 3 | 20.5 | 10.5 | 24 | 88 | ||
Brīvās izvēles kursi | 2 | 2 | 2 | 6 |
ValoP010 Profesionālā angļu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā II (2.25) ValoP014 Profesionālā vācu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā II (2.25) |
Fizi1008 Fizika [ĒVU, p(b)] (2.25) InfT1002 Informātika II [Ppt, Pz, Ēvu: PL un NL 2.sem.] (3) PārZ1002 Pārtikas ķīmija I [ĒVU, p(b)] (5.25) |
Citi2004 Tūrisma organizācijas pamati (6) Citi2006 Tūrisma ģeogrāfija [prof.bak] (5.25) LauZ1002 Praktiskā lauku saimniecība [visas pamatst. progr.] (1.5) PārZ2012 Tūrisma organizācijas pamati [Ēdin., p(b): kursa d.] (2.25) PārZ3035 Ražošanas prakse [Iepazīšanās prakse specialitātē] (9) |
|
VadZ2004 Vadīšanas pamati [Ēvu] (3) ValoP012 Profesionālā angļu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā IV (2.25) ValoP016 Profesionālā vācu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā IV (2.25) |
|
Ķīmi2010 Telpu kopšanas tehnoloģija [I daļa: Tekstilzinības] (6) Ķīmi3008 Telpu kopšanas tehnoloģija [Ēvu: kursa d., PL 4.sem., NL 7.sem.] (2.25) PārZ2011 Tehnoloģiskās iekārtas I [Ēvu: PL 4.sem., NL 5.sem.] (2.25) PārZ2013 Uztura gatavošanas tehnoloģija [Ēvu: kursa d., PL 4. sem., NL 6. sem.] (2.25) PārZ2016 Tehnoloģiskās iekārtas [neaktīvs, 4.sem] (3) PārZ3029 Uztura gatavošanas tehnoloģija III (6.75) |
|
|
Ekon3012 Viesnīcu un ēdināšanas vadība [ĒVU, p(b): kursa d.] (2.25) Ekon4023 Uzņēmējdarbības pamati [ ĒVU, p(b):] (5.25) LauZ3008 Patentzinība [visām] (2.25) PārZ4013 Pārtikas sensorā novērtēšana [ēdin. un viesn. uzņ] (1.5) |
Citi2005 Tūrisms un apdrošināšana (1.5) Citi3006 Tūrisma viesmīlība (3) Ekon2017 Grāmatvedība II [Ēvu: 6.sem.] (2.25) Ekon3004 Biznesa plānošana (2.25) Citi2010 Viesnīcu un restorānu sistēmas (1.5) PārZ3001 Pārtikas produktu ražošanas pamati (3.75) PārZ3005 Alkoholiskie dzērieni (3) PārZ3006 Pārtikas produktu ražošanas pamati [kursa d] (2.25) PārZ3027 Restorānu prakse [Ēvu: PL 6.sem.] (9) PārZ3031 Ražošanas un apkalpošanas organizācija (6) PārZ3038 Produkti, to pārstrāde II [Pārtikas produktu ražošanas pamati, kd] (2.25) PārZ4024 Kvalitātes vadības pamati [Ēdin., p(b)] (2.25) |
Arhi4012 Publisko ēku būvniecība (3.75) BūvZ2008 AutoCAD pamati [Būvn., p(b), Būvn., 2.līm.: PL 5.sem., NL 6.sem.] (2.25) MākZP009 Floristika (4.5) Psih2003 Lietišķā psiholoģija [EF un PTF] (2.25) VadZ4008 Projektu vadīšana (3) Valo1001 Vācu valodas pamati (3) Valo2003 Lietišķā krievu valoda (3) Valo3001 Izvēles angļu valoda [visām fakultātēm] (1.5) Valo3002 Izvēles franču valoda [visām fakultātēm] (1.5) |
PārZ4020 Valsts eksāmens [Ēvu: PL 7.sem., NL 9.sem.] (3) PārZ5002 Bakalaura darbs [ĒVU] (15) |