Kursa nosaukums | Ražošanas prakse |
Kursa kods | Citi3022 |
Zinātnes nozare | Citi |
Kredītpunkti (ECTS) | 19.5 |
Kopējais stundu skaits kursā | 526.5 |
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Studentam jāiepazīstas ar tūrisma pakalpojumu saņemšanas un sniegšanas pamatnosacījumiem dažādās tūrisma institūcijās. Jāiepazīstas ar tūrisma informācijas centra, ceļojumu biroju un tūrisma aģentūru darbu. Studentam jāpārzina darba organizācija šajās iestādēs un jāprot vadīt kādu šīs organizācijas sektoru. | |
Kursa saturs(kalendārs) | |
1 Uzņēmuma darbības struktūra.
2 Tūrisma informācijas sagatavošana un sniegšana. 3 Pakalpojumu sanemšana un sniegšana. 4 Darbs ar klientu. 5 Prasības personālam katrā segmentā. 6 Tūrisma informācijas iegūšanas palīglīdzekļi. 7 Pakalpojumu apmaksas forma un kārtība. 8 Jauna tirgus iegūšanas metodes. |
|
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Jāizpilda prakses vadītāja norādījumus un jāveic individuālais uzdevums saskaņa ar konkrētā uzņēmuma darbības īpatnībām. | |
Obligātā literatūra | |
1. Edgar E. Schaetzing. Food and Beverage Management, 1985.
2. Jon P., Lockwood A. The Management of Hotel operations, 1998. 3. Hofs K.G. Biznesa ekonomika. // Rīga, 2002. |
|
Papildliteratūra | |
1. Žurnāls "Kapitāls" 2. Laikraksts "Dienas bizness" | |
Piezīmes | |
Priekšmets iekļauts PTF Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbības specialitātes studentiem 6. semestrī. |