Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
B | 20.5 | 19.5 | 21.75 | 18.75 | 22 | 20 | 26 | 18 | 166.5 |
Vispārizglītojošie kursi | 5.5 | 3.5 | 1.5 | 1.5 | 4.5 | 2 | 18.5 | ||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 13 | 8 | 7.5 | 5.5 | 3.5 | 6 | 43.5 | ||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 1 | 7 | 12 | 16.5 | 10 | 14.5 | 16 | 18 | 95 |
Brīvās izvēles kursi | 1 | 1 | .75 | .75 | 2 | 2 | 2 | 9.5 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | 9-sem. | 10-sem. | Kopā |
B | 7.5 | 16.5 | 10.5 | 17.5 | 12.5 | 15 | 11 | 27.5 | 14 | 24 | 156 |
Vispārizglītojošie kursi | 3.5 | 3.5 | 5.5 | 5 | 1 | 2 | 20.5 | ||||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 4 | 10 | 5 | 7.5 | 2.5 | 1 | 5 | 5 | 1.5 | 41.5 | |
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 3 | 5 | 10 | 12 | 3 | 20.5 | 10.5 | 24 | 88 | ||
Brīvās izvēles kursi | 2 | 2 | 2 | 6 |
ValoP010 Profesionālā angļu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā II (2.25) ValoP014 Profesionālā vācu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā II (2.25) |
Fizi1008 Fizika [ĒVU, p(b)] (2.25) InfT1002 Informātika II [Ppt, Pz, Ēvu: PL un NL 2.sem.] (3) PārZ1002 Pārtikas ķīmija I [ĒVU, p(b)] (5.25) |
LauZ1002 Praktiskā lauku saimniecība [visas pamatst. progr.] (1.5) PārZP016 Ievadprakse specialitātē [ĒVU] (9) VadZ1007 Tūrisma organizācijas pamati [ĒVU, p(b)] (3.75) |
|
ValoP012 Profesionālā angļu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā IV (2.25) ValoP016 Profesionālā vācu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā IV (2.25) |
|
Citi4003 Viesnīcu prakse (9) Ķīmi3008 Telpu kopšanas tehnoloģija [Ēvu: kursa d., PL 4.sem., NL 7.sem.] (2.25) PārZ2011 Tehnoloģiskās iekārtas I [Ēvu: PL 4.sem., NL 5.sem.] (2.25) PārZ2013 Uztura gatavošanas tehnoloģija [Ēvu: kursa d., PL 4. sem., NL 6. sem.] (2.25) PārZ2030 Apkalpošanas organizācija (3) PārZ3055 Uztura gatavošanas tehnoloģija II [Ēvu: PL 4.sem., NL 6.sem.] (3.75) |
|
Ekon4023 Uzņēmējdarbības pamati [ ĒVU, p(b):] (5.25) |
Ekon3007 Biznesa plānošana un statistika I [Ēvu: 6.sem.] (2.25) PārZ3027 Restorānu prakse [Ēvu: PL 6.sem.] (9) PārZ3049 Produkti, to pārstrāde [Ēvu: PL 6.sem.; NL 6., 7.sem.] (6) PārZ4024 Kvalitātes vadības pamati [Ēdin., p(b)] (2.25) PārZ4044 Ražošanas organizācija [Ēvu: kursa d., PL 6.sem., NL 9.sem.] (2.25) |
MākZP009 Floristika (4.5) PārZ3056 Cittautu virtuve [Ēvu, Ppt, Pz: PL 4. vai 6.sem.; Ēvu NL 7.sem.] (3) |
PārZ4020 Valsts eksāmens [Ēvu: PL 7.sem., NL 9.sem.] (3) PārZ5002 Bakalaura darbs [ĒVU] (15) |