Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
B | 20.5 | 19.5 | 21.75 | 18.75 | 22 | 20 | 26 | 18 | 166.5 |
Vispārizglītojošie kursi | 5.5 | 3.5 | 1.5 | 1.5 | 4.5 | 2 | 18.5 | ||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 13 | 8 | 7.5 | 5.5 | 3.5 | 6 | 43.5 | ||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 1 | 7 | 12 | 16.5 | 10 | 14.5 | 16 | 18 | 95 |
Brīvās izvēles kursi | 1 | 1 | .75 | .75 | 2 | 2 | 2 | 9.5 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | 9-sem. | 10-sem. | Kopā |
B | 7.5 | 16.5 | 10.5 | 17.5 | 12.5 | 15 | 11 | 27.5 | 14 | 24 | 156 |
Vispārizglītojošie kursi | 3.5 | 3.5 | 5.5 | 5 | 1 | 2 | 20.5 | ||||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 4 | 10 | 5 | 7.5 | 2.5 | 1 | 5 | 5 | 1.5 | 41.5 | |
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 3 | 5 | 10 | 12 | 3 | 20.5 | 10.5 | 24 | 88 | ||
Brīvās izvēles kursi | 2 | 2 | 2 | 6 |
PārZ1001 Ievads studijās [PTF, visas st.pr. PL un NL 1.sem.] (.75) ValoP009 Profesionālā angļu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā I (2.25) ValoP013 Profesionālā vācu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā I (2.25) |
|
ValoP011 Profesionālā angļu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā III (2.25) ValoP015 Profesionālā vācu valoda ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā III (2.25) VidZ3006 Ekoloģija un vides aizsardzība [LBTU, obl.] (3) |
PārZ2005 Mikrobioloģija un higiēna I [Ēvu: obl., PL 2.sem., NL 3.sem.] (2.25) |
|
PārZ2011 Tehnoloģiskās iekārtas I [Ēvu: PL 4.sem., NL 5.sem.] (2.25) PārZ2031 Uztura gatavošanas tehnoloģija I [Ēvu: PL 3.sem., NL 5.sem.] (6) VadZ1007 Tūrisma organizācijas pamati [ĒVU, p(b)] (3.75) |
|
PārZ3020 Kvalitātes vadības pamati II [Ēvu: 7.sem.] (2.25) |
|
|
|
KomZ3001 Uzņēmuma stratēģiskā vadība [Ēvu: 7.sem.] (2.25) PārZ4042 Loģistika viesmīlībā [Ēvu: PL 7.sem.; NL 9.sem.] (2.25) PārZ4043 Patērētāja politika [Ēvu: 7.sem.] (3) PārZ4044 Ražošanas organizācija [Ēvu: kursa d., PL 6.sem., NL 9.sem.] (2.25) |
|