Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | Kopā |
A | 15 | 20.5 | 11.5 | 25 | 72 |
B | 5 | 4 | 9 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | Kopā |
A | 12 | 12 | 11.5 | 3.5 | 6 | 45 | |
B | 1 | 2 | 7 | 25 | 35 |
PārZ5003 Toksikoloģija [Pārt.zin., M: 2.sem.] (3) PārZ5012 Perspektīvi risinājumi pārtikas iepakojumam [Pārt.zin., M: 2.sem.] (4.5) PārZ6001 Pārtikas piedevu pielietojums [Pārt.zin., M: 2.sem.] (3) PārZ6002 Pārtikas funkcionālās īpašības [Pārt.zin., M: 2.sem.] (4.5) PārZ6004 Ģenētiski modificēta pārtika [Pārt.zin., M: 2.sem.] (4.5) PārZ6005 Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes [Pārt.zin., M: 2.sem.] (3) PārZ6018 Mikroorganismu identifikācija [Pārt.zin., M: 2.sem.] (3) |
|