Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
A | 19 | 17 | 20 | 9 | 4.5 | 69.5 | |||
B | 1 | 3 | 10.5 | 14.5 | 20.5 | 18.5 | 20 | 88 | |
C | 1 | 1 | 2.75 | .75 | 2 | 2 | 9.5 |
|
Ekon4024 Uzņēmējdarbība pārtikas rūpniecībā [Pārt. zin., a: 7.sem.] (3) PārZ3007 Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija [Ppt, kursa d., PL 7.sem., NL 9.sem.] (2.25) PārZ4003 Piens, tā pārstrāde II [Ppt, Pz: PL 7.sem.] (3.75) PārZ4005 Gaļa, tās pārstrāde II [Obl., Pz un Ppt, PL - 7.sem.] (3) PārZ4006 Graudi, to pārstrāde II [Ppt, Pz: obl., PL 7.sem., NL 9.sem.] (3) PārZ4011 Pārtikas tehnoloģiskās iekārtas [Ppt, kursa d., PL 7.sem., NL 9.sem.] (2.25) PārZ4012 Pārtikas biotehnoloģija II [Pz: obl., PL - 7.sem.] (3.75) PārZ4015 Augļi, dārzeņi, to pārstrāde II [Ppt, Pz: PL 7.sem.] (2.25) PārZ4021 Pārtikas kvalitātes vadīšana [Ppt, Pz] (2.25) |
Citi4002 Darba aizsardzība [Teh. eksp., 1.līm.: PL 3.sem., NL 2.sem.; MF: NL 10.sem.; Būvn., p(b): 8.sem.] (1.5) LauZ5022 Graudu kaltēšana un glabāšana [izvēles] (3) MežZ4051 Tirdzniecības organizācija, vadīšana un ekonomika [422] (2.25) PārZ3023 Pārtikas produktu saldēšana [izvēles] (1.5) PārZ4001 Pārtikas piedevas [Ppt, Pz: izv. PL 7.sem., NL 9.sem.] (1.5) PārZ4007 Vīna ražošanas tehnoloģija (1.5) PārZ4017 HACCP pārtikas apritē (1.5) PārZ4031 Jaunākās metodes konditorejas izstrādājumu ražošanā (1.5) TraZ3005 Loģistikas pamati [izvēle visām progr.] (2.25) |