Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ6008
Crédits 1
ECTS points du crédit 1.50
La quantité totale d'heures en classe 40
Nombre de conferences 4
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 12
Date de l'approbation du cours 18/10/2011
 
Auteurs du cours
, Ruta Galoburda

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. FAO/WHO Food Standarts [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp
2.EUR-LEX: piekļuve Eiropas Savienības tiesību aktiem [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://eur-lex.europa.eu/JOIndex.do?ihmlang=lv 3. Food safety [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://europa.eu/legislation_summaries/food_safety/index_en.htm
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Latvijas Vēstnesis. ISSN 1407-0391.