Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ6008 |
Kreditpunkte (ECTS) | 1.5 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 40.5 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 4 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 12 |
Bestätigt am (Datum) | 18/10/2011 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Ruta Galoburda |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. FAO/WHO Food Standarts [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp
2.EUR-LEX: piekļuve Eiropas Savienības tiesību aktiem [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://eur-lex.europa.eu/JOIndex.do?ihmlang=lv 3. Food safety [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://europa.eu/legislation_summaries/food_safety/index_en.htm |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Latvijas Vēstnesis. ISSN 1407-0391. |