| Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
| Titre du cours | |
| Code du cours | PārZ6008 |
| Crédits (ECTS) | 1.5 |
| La quantité totale d'heures en classe | 40.5 |
| Nombre de conferences | 4 |
| Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 12 |
| Date de l'approbation du cours | 18/10/2011 |
| Auteurs du cours | |
| , Ruta Galoburda |
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Manuels | |
| 1. FAO/WHO Food Standarts [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp
2.EUR-LEX: piekļuve Eiropas Savienības tiesību aktiem [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://eur-lex.europa.eu/JOIndex.do?ihmlang=lv 3. Food safety [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://europa.eu/legislation_summaries/food_safety/index_en.htm |
|
| Périodiques et d`autres ressources d`information | |
| 1. Latvijas Vēstnesis. ISSN 1407-0391. | |