Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
B | 21 | 21.5 | 19.25 | 21.75 | 21.5 | 22.5 | 18.5 | 22 | 168 |
Vispārizglītojošie kursi | 8.5 | 1.5 | 6.5 | 2 | 1.5 | 20 | |||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 9.5 | 16 | 10 | 8 | 43.5 | ||||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 2 | 3 | 11 | 19.5 | 20.5 | 17 | 22 | 95 | |
Brīvās izvēles kursi | 1 | 1 | 2.75 | .75 | 2 | 2 | 9.5 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | 9-sem. | 10-sem. | Kopā |
B | 7.5 | 12.5 | 10.5 | 16 | 10 | 19.5 | 17 | 24.5 | 16.5 | 26 | 160 |
Vispārizglītojošie kursi | 5.5 | 1.5 | 1.5 | 3.5 | 2 | 3 | 17 | ||||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 2 | 11 | 9 | 12.5 | 2 | 4 | 2.5 | 43 | |||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 4 | 12.5 | 15 | 22 | 14.5 | 26 | 94 | ||||
Brīvās izvēles kursi | 2 | 2 | 2 | 6 |
|
PārZ3007 Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija [Ppt, kursa d., PL 7.sem., NL 9.sem.] (2.25) PārZ4001 Pārtikas piedevas [Ppt, Pz: izv. PL 7.sem., NL 9.sem.] (1.5) PārZ4003 Piens, tā pārstrāde II [Ppt, Pz: PL 7.sem.] (3.75) PārZ4005 Gaļa, tās pārstrāde II [Obl., Pz un Ppt, PL - 7.sem.] (3) PārZ4006 Graudi, to pārstrāde II [Ppt, Pz: obl., PL 7.sem., NL 9.sem.] (3) PārZ4011 Pārtikas tehnoloģiskās iekārtas [Ppt, kursa d., PL 7.sem., NL 9.sem.] (2.25) PārZ4015 Augļi, dārzeņi, to pārstrāde II [Ppt, Pz: PL 7.sem.] (2.25) PārZ4021 Pārtikas kvalitātes vadīšana [Ppt, Pz] (2.25) |
Citi4002 Darba aizsardzība [Teh. eksp., 1.līm.: PL 3.sem., NL 2.sem.; MF: NL 10.sem.; Būvn., p(b): 8.sem.] (1.5) LauZ5022 Graudu kaltēšana un glabāšana [izvēles] (3) PārZ3023 Pārtikas produktu saldēšana [izvēles] (1.5) PārZ4007 Vīna ražošanas tehnoloģija (1.5) PārZ4017 HACCP pārtikas apritē (1.5) PārZ4031 Jaunākās metodes konditorejas izstrādājumu ražošanā (1.5) VadZ3007 Pārtikas produktu loģistika (3) |