Vecais studiju plāns
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas fakultāte
Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība Profesionālā bakalaura
Programmas direktors: Gita Krūmiņa-Zemture
Apjoms (kredītpunktos): 160 Akreditēts: 26/06/2013-31/12/2024 Licenzēts: 28/03/2003-31/12/2024
2.2. Galvenā(-s) studiju joma(-s)
Ēdināšanas uzņēmumu un viesnīcu darba plānošana, organizēšana un vadīšana kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanai; ēdināšanas uzņēmumu tehnoloģisko procesu projektēšana un vadīšana
4.2. Programmas prasības (kvalifikācijas iegūšanas nosacījumi utt.)
- Spēj izmantot iegūtās zināšanas viesmīlības uzņēmumu vadības funkcionālajās sfērās; spēj pielietot un sistematizēt teorētiskās zināšanas viesmīlības nozares aktuālo problēmu risināšanā; spēj aprobēt praksē teorētiskās atziņas viesnīcu un ēdināšanas vadītājiem nepieciešamo kompetenču attīstīšanai un patstāvīgai bakalaura darba izstrādei.

Kursu plāns ar aprakstiem 6-sem. 8-sem. 1-sem. 2-sem. 4-sem. 7-sem. 3-sem. 5-sem.
5-sem. B1 Vispārizglītojošie studiju kursi*COURSES OF GENERAL EDUCATION (3)
JurZ2001 Tiesību pamati [TF] (1.5) Vitte Ārija
VidZ3006 Ekoloģija un vides aizsardzība [LBTU, obl.] (3) Kļaviņš Uldis
5-sem. B2 Nozares teorētiskie pamatkursi*BRANCH RELATED THEORETICAL BASIC COURSES (10)
Ekon3015 Tirgzinība [Ekon., a; PTF] (4.5) Vanaga Lita
Ekon3016 Tirgzinība [Ēvu:: kursa d., 5.sem.] (2.25) Vanaga Lita
Ekon4023 Uzņēmējdarbības pamati [ ĒVU, p(b):] (5.25) Zvirbule Andra
PārZ3032 Zinātniskā darba pamati [PTF] (2.25) Skrupskis Imants Atis
PārZ4013 Pārtikas sensorā novērtēšana [ēdin. un viesn. uzņ] (1.5) Strautniece Envija Velga
5-sem. B3 Nozares profesionālās specializācijas kursi*BRANCH RELATED COURSES IN PROFESSIONAL SPECIALIZATION (4)
Ekon2016 Grāmatvedība I [Ēvu: 5.sem.] (3) Vītola Īrija
PārZ3026 Uztura gatavošanas tehnoloģija IV (3) Krūmiņa-Zemture Gita
5-sem. B4 Brīvās izvēles studiju kursi*FREE CHOICE COURSES (3)
Psih2004 Lietišķā komunikācija [izvēles ] (4.5) Apsīte Ilze
VadZ2008 Vadībzinības (4.5) Vēvere Dženita