Vecais studiju plāns
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas fakultāte
Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība Profesionālās augstākās izglītības bakalaura
Programmas direktors: Gita Krūmiņa-Zemture
Apjoms (kredītpunktos): 160 Akreditēts: 26/06/2013-31/12/2024 Licenzēts: 28/03/2003-31/12/2024
2.2. Galvenā(-s) studiju joma(-s)
Ēdināšanas uzņēmumu un viesnīcu darba plānošana, organizēšana un vadīšana kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanai; ēdināšanas uzņēmumu tehnoloģisko procesu projektēšana un vadīšana
4.2. Programmas prasības (kvalifikācijas iegūšanas nosacījumi utt.)
- Spēj izmantot iegūtās zināšanas viesmīlības uzņēmumu vadības funkcionālajās sfērās; spēj pielietot un sistematizēt teorētiskās zināšanas viesmīlības nozares aktuālo problēmu risināšanā; spēj aprobēt praksē teorētiskās atziņas viesnīcu un ēdināšanas vadītājiem nepieciešamo kompetenču attīstīšanai un patstāvīgai bakalaura darba izstrādei.

Kursu plāns ar aprakstiem 6-sem. 8-sem. 1-sem. 2-sem. 4-sem. 7-sem. 3-sem. 5-sem.
6-sem. B2 Nozares teorētiskie pamatkursi*BRANCH RELATED THEORETICAL BASIC COURSES (6)
Ekon3006 Viesnīcu un ēdināšanas vadība (5.25) Medne Linda
Ekon3012 Viesnīcu un ēdināšanas vadība [ĒVU, p(b): kursa d.] (2.25) Medne Linda
LauZ3008 Patentzinība [visām] (2.25) Truslis Valdis
6-sem. B3 Nozares profesionālās specializācijas kursi*BRANCH RELATED COURSES IN PROFESSIONAL SPECIALIZATION (21)
Citi2003 Tūrisma ģeogrāfija (1.5) Ruciņš Mārtiņš
Citi2005 Tūrisms un apdrošināšana (1.5) Ruciņš Mārtiņš
Citi3006 Tūrisma viesmīlība (3) Dzelzkalēja Vita
Ekon2017 Grāmatvedība II [Ēvu: 6.sem.] (2.25) Jesemčika Anna
Ekon3004 Biznesa plānošana (2.25) Rozenbergs Viesturs
Citi2010 Viesnīcu un restorānu sistēmas (1.5) Ruciņš Mārtiņš
PārZ3001 Pārtikas produktu ražošanas pamati (3.75) Ciproviča Inga, Kampuse Solvita, Markeviča Lilija, Straumīte Evita
PārZ3005 Alkoholiskie dzērieni (3) Kārkliņa Daina
PārZ3006 Pārtikas produktu ražošanas pamati [kursa d] (2.25) Ciproviča Inga, Kampuse Solvita, Markeviča Lilija, Straumīte Evita
PārZ3027 Restorānu prakse [Ēvu: PL 6.sem.] (9) Ruciņš Mārtiņš
PārZ3031 Ražošanas un apkalpošanas organizācija (6) Millere Ingrīda
6-sem. B4 Brīvās izvēles studiju kursi*FREE CHOICE COURSES (2)
Valo1001 Vācu valodas pamati (3) Veidemane Anna
Valo3001 Izvēles angļu valoda [visām fakultātēm] (1.5) Grasmane Daina
Valo3002 Izvēles franču valoda [visām fakultātēm] (1.5) Gasūna Tatjana