Kurs-Code PārZ3096

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)10

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge6

Arbeit im Labor (Stundenzahl)16

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)19.10.2021

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Rita Riekstiņa-Dolģe

author

Gita Krūmiņa-Zemture

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Ugaglia A. A. , Cardebat A., Corsi J.C. , Corsi A.The Palgrave Handbook of Wine Industry Economics, Handbook of wine industry economics,
Cham : Palgrave Macmillan, 2019.542 p.
2. Epstein B.S., Strong, Sweet & Dry: a guide to Vermouth, Port, Sherry, Madeira and Marsala / London: Reaktion Books, 2020, 263 p.
3. Ball R. The Philosophy of wine, London: British Library Publishing. 2019. 105 p.

Weiterfuhrende Literatur

1. Lorencs V. Vīna un garšu pasaulē, Jumava, 2019. 152.lpp.
2. Gasnjē V. Kā izvēlēties vīnu. Vīnziņa padomi, Zvaigzne ABC, 2008. 352 lpp.
3. Vesons D. Vīni un ēdieni, Zvaigzne ABC, 2009. 176 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Starptautiskās vīna organizācijas mājaslapa [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams:
https://www.oiv.int
2. Latvijas vīnziņu asociācijas mājaslapa [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: https://www.sommelier.lv/
3. Latvijas vīnkopju un vīndaru biedrība [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: http://www.vindaris.lv/
4. PTO mājas lapa / Vīna un gastronomijas tūrisms [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams:
https://www.unwto.org/gastronomy-wine-tourism