Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
B | 20.5 | 19.5 | 21.75 | 18.75 | 22 | 20 | 26 | 18 | 166.5 |
Vispārizglītojošie kursi | 5.5 | 3.5 | 1.5 | 1.5 | 4.5 | 2 | 18.5 | ||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 13 | 8 | 7.5 | 5.5 | 3.5 | 6 | 43.5 | ||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 1 | 7 | 12 | 16.5 | 10 | 14.5 | 16 | 18 | 95 |
Brīvās izvēles kursi | 1 | 1 | .75 | .75 | 2 | 2 | 2 | 9.5 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | 9-sem. | 10-sem. | Kopā |
B | 7.5 | 16.5 | 10.5 | 17.5 | 12.5 | 15 | 11 | 27.5 | 14 | 24 | 156 |
Vispārizglītojošie kursi | 3.5 | 3.5 | 5.5 | 5 | 1 | 2 | 20.5 | ||||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 4 | 10 | 5 | 7.5 | 2.5 | 1 | 5 | 5 | 1.5 | 41.5 | |
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 3 | 5 | 10 | 12 | 3 | 20.5 | 10.5 | 24 | 88 | ||
Brīvās izvēles kursi | 2 | 2 | 2 | 6 |
Ķīmi3017 Telpu kopšanas tehnoloģija [Ēvu: PL 2. un 4.sem.] (4.5) PārZ2011 Tehnoloģiskās iekārtas I [Ēvu: PL 4.sem., NL 5.sem.] (2.25) PārZ3055 Uztura gatavošanas tehnoloģija II [Ēvu: PL 4.sem., NL 6.sem.] (3.75) PārZ3056 Cittautu virtuve [Ēvu, Ppt, Pz: PL 4. vai 6.sem.; Ēvu NL 7.sem.] (3) SpoZP004 Sports IV [4.sem.] (1.13) ValoP206 Vācu valodas pamati [BISK] (3) ValoP280 Profesionālā angļu valoda IV [Ēvu, 4.sem.] (2.25) |
ValoP280 Profesionālā angļu valoda IV [Ēvu, 4.sem.] (2.25) |
Citi2031 Apkalpošanas organizācija [Ēvu: PL 3.sem., NL 8.sem.] (3.75) CitiP023 Viesnīcu prakse [Ēvu: prakse, PL 4.sem.] (6) Ķīmi3017 Telpu kopšanas tehnoloģija [Ēvu: PL 2. un 4.sem.] (4.5) PārZ2011 Tehnoloģiskās iekārtas I [Ēvu: PL 4.sem., NL 5.sem.] (2.25) PārZ2013 Uztura gatavošanas tehnoloģija [Ēvu: kursa d., PL 4. sem., NL 6. sem.] (2.25) PārZ3055 Uztura gatavošanas tehnoloģija II [Ēvu: PL 4.sem., NL 6.sem.] (3.75) |
SpoZP004 Sports IV [4.sem.] (1.13) ValoP206 Vācu valodas pamati [BISK] (3) |