Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3091
Kreditpunkte 4
ECTS-Punkte 6
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 160
Vorlesungen (Stundenzahl) 24
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 40
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 96
Bestätigt am (Datum) 21/10/2020
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Sandra Muižniece-Brasava

Vorkenntnisse
MākZ1004,
MākZ2016,
MākZ3027,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Helstrom D., Olsoon A. Managing Packaging Design for Sustainable Development: A Compass for Strategic Directions. Chichester, UK: Wiley. 2017. 240 p.
2.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2012. 192 lpp. I
3.Boylston S. Designing Sustainable Packaging: Green Design, Packaging Design, Laurence King Publishers, 2009. 182 p.
4.Roncarelli S., Ellicott C. Packaging Essentials, 100 Design Principles for Creating Packages. 2010. eBook Academic Collection (EBSCOhost) http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&db=e000xww&AN=576650&site=ehost-live
Weiterfuhrende Literatur
1.Robertson G.L. Food Packaging: Principles and Practice. Third Edition. CRC Press, 2012. 733 p. 2.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2008. 104 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1.The Design Journal. An International Journal for All Aspects of Design [tiešsaite]. [Skatīts 05.10.2020.]. Pieejams: https://www.tandfonline.com/toc/rfdj20/21/3?nav=tocList
2.International Journal of Design [tiešsaite]. [Skatīts 03.09.2020.]. Pieejams: http://www.ijdesign.org/index.php/IJDesign
3.The magazine Tara i upakovka [tiešsaite]. [Skatīts 10.10.2020.] . Pieejams: http://www.magpack.ru/en/win/soderj.html 4.The European Organization for Packaging and the Environment [tiešsaite]. [Skatīts 10.10.2020.] . Pieejams: https://europen-packaging.eu/about-us.html