Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ3091
Crédits 4
ECTS points du crédit 6
La quantité totale d'heures en classe 160
Nombre de conferences 24
Nombre des travaux du laboratoire 40
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 96
Date de l'approbation du cours 21/10/2020
 
Auteurs du cours
, Sandra Muižniece-Brasava

Connaissances de base
MākZ1004,
MākZ2016,
MākZ3027,
Manuels
1.Helstrom D., Olsoon A. Managing Packaging Design for Sustainable Development: A Compass for Strategic Directions. Chichester, UK: Wiley. 2017. 240 p.
2.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2012. 192 lpp. I
3.Boylston S. Designing Sustainable Packaging: Green Design, Packaging Design, Laurence King Publishers, 2009. 182 p.
4.Roncarelli S., Ellicott C. Packaging Essentials, 100 Design Principles for Creating Packages. 2010. eBook Academic Collection (EBSCOhost) http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&db=e000xww&AN=576650&site=ehost-live
Ouvrages supplémentaires
1.Robertson G.L. Food Packaging: Principles and Practice. Third Edition. CRC Press, 2012. 733 p. 2.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2008. 104 lpp.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1.The Design Journal. An International Journal for All Aspects of Design [tiešsaite]. [Skatīts 05.10.2020.]. Pieejams: https://www.tandfonline.com/toc/rfdj20/21/3?nav=tocList
2.International Journal of Design [tiešsaite]. [Skatīts 03.09.2020.]. Pieejams: http://www.ijdesign.org/index.php/IJDesign
3.The magazine Tara i upakovka [tiešsaite]. [Skatīts 10.10.2020.] . Pieejams: http://www.magpack.ru/en/win/soderj.html 4.The European Organization for Packaging and the Environment [tiešsaite]. [Skatīts 10.10.2020.] . Pieejams: https://europen-packaging.eu/about-us.html