Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ2013 |
Kreditpunkte (ECTS) | 2.25 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 60.75 |
Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Gita Krūmiņa-Zemture , Imants Atis Skrupskis , Janīna Ķīvīte |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Krūmiņa G., Skudra G., Kozule V., Brūvere L. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: SIA Jelgavas tipogrāfija, 2007. 176 lpp.
2. Kozule V. Uzturs. 1.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 1998. 170lpp. 3. Kozule V. Uzturs. 2.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 2000. 153 lpp. 4. Kozule V.Uzturs. 3.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 2001. 152 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība. I daļa. Rīga: Turība, 2000. 217 lpp.
2. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība. II daļa. Rīga:Turība, 2001. 255 lpp. 3. Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2006. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Gastromāns. Rīga: Izd. Baltijas mārketinga un reklāmas kompānija Prospekts.
2. Garšīgs. Rīga: SIA ALI S.ISSN 1691-5615. 3. Good Food . BBC Worldwide Limited. London: Media Centre 201. ISSN 0957/588X. |