Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Hазвание курса | |
Код курса | PārZ2013 |
Кредитные пункты (ECTS) | 2.25 |
Общее количество часов | 60.75 |
Дата утвеждения курса | 12/10/2011 |
Разработчик курса | |
, Gita Krūmiņa-Zemture , Imants Atis Skrupskis , Janīna Ķīvīte |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Учебная литературa | |
1. Krūmiņa G., Skudra G., Kozule V., Brūvere L. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: SIA Jelgavas tipogrāfija, 2007. 176 lpp.
2. Kozule V. Uzturs. 1.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 1998. 170lpp. 3. Kozule V. Uzturs. 2.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 2000. 153 lpp. 4. Kozule V.Uzturs. 3.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 2001. 152 lpp. |
|
Дополнительная литература | |
1. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība. I daļa. Rīga: Turība, 2000. 217 lpp.
2. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība. II daļa. Rīga:Turība, 2001. 255 lpp. 3. Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2006. |
|
Периодика и другие источники информации | |
1. Gastromāns. Rīga: Izd. Baltijas mārketinga un reklāmas kompānija Prospekts.
2. Garšīgs. Rīga: SIA ALI S.ISSN 1691-5615. 3. Good Food . BBC Worldwide Limited. London: Media Centre 201. ISSN 0957/588X. |