Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Hазвание курса
Код курса PārZ2013
Кредитные пункты (ECTS) 2.25
Общее количество часов 60.75
Дата утвеждения курса 12/10/2011
 
Разработчик курса
, Gita Krūmiņa-Zemture
, Imants Atis Skrupskis
, Janīna Ķīvīte

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Учебная литературa
1. Krūmiņa G., Skudra G., Kozule V., Brūvere L. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: SIA Jelgavas tipogrāfija, 2007. 176 lpp.
2. Kozule V. Uzturs. 1.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 1998. 170lpp.
3. Kozule V. Uzturs. 2.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 2000. 153 lpp. 4. Kozule V.Uzturs. 3.daļa. Mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki, 2001. 152 lpp.
Дополнительная литература
1. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība. I daļa. Rīga: Turība, 2000. 217 lpp.
2. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība. II daļa. Rīga:Turība, 2001. 255 lpp. 3. Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2006.
Периодика и другие источники информации
1. Gastromāns. Rīga: Izd. Baltijas mārketinga un reklāmas kompānija Prospekts.
2. Garšīgs. Rīga: SIA ALI S.ISSN 1691-5615. 3. Good Food . BBC Worldwide Limited. London: Media Centre 201. ISSN 0957/588X.