Kurs-Code PārZP020
Kreditpunkte 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)65
Bestätigt am (Datum)13.04.2021
S.Kampuse, D.Kļava, T.Ķince, Muižniece–Brasava, asoc. E.Straumīte, J.Zagorska Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē Jelgava LLU 2020, 24 lpp.;
LBTU Studiju nolikums - www.lbtu.lv (pieejams elektroniskā veidā LBTU mājas lapā sadaļā Studijas – Studijas reglamentējošie dokumenti)
1. LLU Satversme. Atbildīgā par izdevumu T.Dmitrijeva. Jelgava: LLU, 1998. 29 lpp. 2. Informācija par studiju kredītu (http://www.lbtu.lv/?ri=355) un studējošā kredītu (http://www.lbtu.lv/?ri=309)