Код курса PārZP020
Кредитные пункты 3
Общее количество часов81
Kоличество часов семинаров и практических занятий16
Количество часов самостоятельной работы студента65
Дата утвеждения курса13.04.2021
S.Kampuse, D.Kļava, T.Ķince, Muižniece–Brasava, asoc. E.Straumīte, J.Zagorska Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē Jelgava LLU 2020, 24 lpp.;
LBTU Studiju nolikums - www.lbtu.lv (pieejams elektroniskā veidā LBTU mājas lapā sadaļā Studijas – Studijas reglamentējošie dokumenti)
1. LLU Satversme. Atbildīgā par izdevumu T.Dmitrijeva. Jelgava: LLU, 1998. 29 lpp. 2. Informācija par studiju kredītu (http://www.lbtu.lv/?ri=355) un studējošā kredītu (http://www.lbtu.lv/?ri=309)