Kurs-Code PārZ6021
Kreditpunkte 20
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)800
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)800
Bestätigt am (Datum)19.02.2014
Ķīmi5006,
Ķīmi6001,
PārZ5010,
PārZ5012,
PārZ5019,
PārZ5020,
PārZ5021,
PārZ5022,
PārZ5026,
PārZ5033,
PārZ6001,
PārZ6015,
PārZ6019,
1. LLU mācībspēku un pētnieku publikācijas. Pieejams: https://llufb.llu.lv/lv/jaunumi/llu-macibspeku-un-petnieku-publikacijas
2. Rural Sustainability Research. Former: Proceedings of the Latvia University of Life Sciences and Technologies. Berlin: Sciendo. ISSN: 2256-0939. Pieejams: https://content.sciendo.com/configurable/contentpage/journals$002fplua$002fplua-overview.xml
3. Metodiskie norādījumi maģistra darba izstrādei pārtikas zinātnē. Autoru kolektīvs T.Ķinces vadībā. Jelgava: LLU PTF, 2020.
4. Noformēšanas vadlīnijas PTF studentu darbiem - http://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
1. Latvijas Lauksaimniecības universitātes nolikums par studiju noslēguma pārbaudījumiem. Pieejams: https://www.llu.lv/sites/default/files/2018-10/Studiju_nosleguma_parbaudijumi_2014_2018.pdf
2. Full-text scientific database. (Online) Peejams: http://www.sciencedirect.com/
1. Baltic Conference on Food Science and Technology FOODBALT /Latvia University of Life Sciences and Technologies. Faculty of Food Technology. - Jelgava : LLU. ISSN 2255-9817 (online). DOI: 10.22616/FoodBalt
2. Research for rural development : international scientific conference proceedings / Latvia University of Life Sciences and Technologies. Jelgava, Latvia. ISSN 1691-4031 (print), ISSN 2255-923X (online). DOI: 10.22616/RRD. Pieejams: https://www2.llu.lv/research_conf/proceedings.htm
3. International Journal of Food Science & Technology. Online ISSN: 1365-2621.
4. International Journal of Food Properties. UK: Teyrol & Francis. (Online)