Code du cours PārZ6019
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe81
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant81
Date de l'approbation du cours12.10.2011
Metodiskie norādījumi maģistra darba izstrādei pārtikas zinātnē. Autoru kolektīvs T.Ķinces vadībā. Jelgava: LLU PTF, 2020.
Noformēšanas vadlīnijas PTF studentu darbiem - http://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
Van Emden, Joan, Writing for engineers / Joan van Emden and Lucinda Becker. Fourth edition. London : Palgrawe Macmillan, 2018. xi, pages 151.
oyle, Jennifer. Writing a Science PhD / Jennifer Boyle and Scott Ramsay. London : Macmillan Education/Red Globe Press, 2019. xiii, pages 192.
1. LLU zinātniskie raksti Latvijas Lauksaimniecības universitātes Raksti. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. ISSN 1407-4427.
2. Essentials of food science. V.A.Vaclavik, E.W.Christian. New York; Springer, 2008. 571 p.
3. Fundamental food microbiology. B.Ray, A.Bhunia. Boca Raton, FL: CRC Press, 2008. 492 p.
4. Functional foods and biotechnology. Edited by K.Shetty et al. Boca Raton.[etc]; CRC/Taylor&Francis, 2007.
1. sciencedirect.com
2. scopus.com