Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
A | 19 | 17 | 20 | 9 | 4.5 | 69.5 | |||
B | 1 | 3 | 10.5 | 14.5 | 20.5 | 18.5 | 20 | 88 | |
C | 1 | 1 | 2.75 | .75 | 2 | 2 | 9.5 |
Medi3005 Uzturzinātne II [Pārt. zin., a: 6.sem.] (2.25) PārZ3002 Piens, tā pārstrāde I [Ppt, Pz: PL 6.sem.] (4.5) PārZ3003 Gaļa, tās pārstrāde I [obl., Pz un Ppt PL - 6.sem.] (3) PārZ3004 Zivis, olas, to pārstrāde [Pz un Ppt PL 6.sem.; Ppt NL 7.sem.] (3.75) PārZ3011 Mikrobioloģija II [Ppt, Pz: obl., 6.sem. ] (3) PārZ3012 Pārtikas biotehnoloģija I [ Pz: obl., PL - 6.sem.] (3) PārZ3013 Pārtikas biotehnoloģija [Pz: obl., kursa d., 6.sem.] (2.25) PārZ3014 Pārtikas produktu iesaiņošana [Ppt, Pz: PL 6.sem., NL 7.sem.] (3.75) PārZ3015 Graudi, to pārstrāde I [Ppt, Pz: PL 6.sem., NL 8.sem.] (5.25) PārZ3018 Augļi, dārzeņi, to pārstrāde I [Ppt, Pz: PL 6.sem.] (3.75) PārZP037 Pārtikas tehnoloģijas [Ppt, Pz: prakse, PL 6.sem.] (6) |
|