Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
#Pārtikas tehnoloģijas fakultāte
Pārtikas zinības Bakalaura
Programmas direktors: Dace Kļava
Akreditēts: 05/06/2013-31/12/2021 Licenzēts: 21/03/2007-31/12/2021
2.2. Galvenā(-s) studiju joma(-s)
Dabas zinātnes - ķīmija, fizika, matemātika un bioloģija; Pārtikas zinātne - pārtikas ķīmija, pārtikas mikrobioloģija un biotehnoloģija, pārtikas procesi un iekārtas, pārtikas produktu tehnoloģijas un kvalitāte
4.2. Programmas prasības (kvalifikācijas iegūšanas nosacījumi utt.)
- Spēj pielietot ķīmijas, matemātikas, fizikas un bioloģijas zināšanas pārtikas zinātnes atziņu izpratnei; spēj izmantot teorētisko kursu atziņas pārtikas izejvielu pārstrādē; spēj izprast pētnieciskā darba pamatus un jauno produktu ražošanas ekonomiku un marketingu; spēj pielietot fizikāli-ķīmiskās, mikrobioloģiskās un sensorās metodes pārtikas produktu analīzē; spēj veikt pētījumos iegūto datu analīzi un patstāvīgi izstrādāt bakalaura darbu.
Kredītpunktu sadalījums pa semestriem un daļām (A-obligātā, B-specializācijas izvēle, C-brīvā izvēle)
Pilna laika
|
Daļa |
1-sem. |
2-sem. |
3-sem. |
4-sem. |
5-sem. |
6-sem. |
7-sem. |
8-sem. |
Kopā |
A |
19 |
17 |
20 |
9 |
4.5 |
|
|
|
69.5 |
B |
1 |
3 |
|
10.5 |
14.5 |
20.5 |
18.5 |
20 |
88 |
C |
1 |
1 |
2.75 |
.75 |
2 |
2 |
|
|
9.5 |
2015.pavasara
2014.rudens
2014.pavasara
2013.rudens
2013.pavasara
2012.rudens
2012.pavasara
2011.rudens
2011.pavasara
2010.rudens
2010.pavasara
2009.rudens
2009.pavasara
2008.rudens
2008.pavasara
2007.rudens
2007.pavasara
2006.rudens
2006.pavasara
2005.rudens
2005.pavasara
Pilna laika