Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ4010 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 81 |
Date de l'approbation du cours | 13/04/2021 |
Auteurs du cours | |
, Inga Ciproviča , Tatjana Ķince , Daina Kārkliņa , Daiga Kunkulberga , Andra Zvirbule |
|
Connaissances de base | |
PārZ3008, PārZ3015, PārZ3072, PārZ4003, PārZ4005, PārZ4006, PārZ4015, VadZ3057, |
|
Manuels | |
1. Abizāre V. Ievads uzņēmējdarbībā: mācību līdzeklis. Rīga: RaKa, 2004. 140 lpp. 2. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L.Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp. 3. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2003. 670 lpp. 4. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes gatavošanas tehnoloģija. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp. | |
Ouvrages supplémentaires | |
1. Zvejnieks A. Nodokļi un nodevas. Rīga: RTU, 1998. 562 lpp. |