Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ4010
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 81
Bestätigt am (Datum) 13/04/2021
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Inga Ciproviča
, Tatjana Ķince
, Daina Kārkliņa
, Daiga Kunkulberga
, Andra Zvirbule

Vorkenntnisse
PārZ3008,
PārZ3015,
PārZ3072,
PārZ4003,
PārZ4005,
PārZ4006,
PārZ4015,
VadZ3057,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Abizāre V. Ievads uzņēmējdarbībā: mācību līdzeklis. Rīga: RaKa, 2004. 140 lpp. 2. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L.Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp. 3. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2003. 670 lpp. 4. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes gatavošanas tehnoloģija. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1. Zvejnieks A. Nodokļi un nodevas. Rīga: RTU, 1998. 562 lpp.