Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Hазвание курса
Код курса PārZ4010
Кредитные пункты (ECTS) 3
Общее количество часов 81
Количество часов самостоятельной работы студента 81
Дата утвеждения курса 13/04/2021
 
Разработчик курса
, Inga Ciproviča
, Tatjana Ķince
, Daina Kārkliņa
, Daiga Kunkulberga
, Andra Zvirbule

Предварительные знания
PārZ3008,
PārZ3015,
PārZ3072,
PārZ4003,
PārZ4005,
PārZ4006,
PārZ4015,
VadZ3057,
Учебная литературa
1. Abizāre V. Ievads uzņēmējdarbībā: mācību līdzeklis. Rīga: RaKa, 2004. 140 lpp. 2. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L.Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp. 3. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2003. 670 lpp. 4. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes gatavošanas tehnoloģija. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.
Дополнительная литература
1. Zvejnieks A. Nodokļi un nodevas. Rīga: RTU, 1998. 562 lpp.