Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ4007
Crédits (ECTS) 1.5
La quantité totale d'heures en classe 40.5
Nombre de conferences 8
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 8
 
6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. A.Ritenis Vīna pasaule.-Rīga:Jumava,1998. - 163 lpp.
2. R.Kreizi, P.Ostervaders Vīns.- Rīga:Jāņa sēta, 2002. - 199 lpp.
3. T.Stīvensons Vīns. - Rīga:Zvaigzne ABC, 1998. - 71 lpp. 4. A.Krišjānis Vīna pasaules rokasgrāmata. - Rīga:Jumava, 2003.-182 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1. R.Jackson Wine science. London:Academic Press, 1994. - 460 lpp.
2. Wine. - Oxford:Oxford University press", 1994. - 900 lpp. 3. Cl. Delfini Wine microbiology:science and technology. - NewYork: Headquaters, 2001. - 490 p.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Žurnāli "IEVA", "Mūsmājas".
2. Laikraksts "Diena", piektdienas pielikums.
3. Žurnāls "Tirgotājs". 4. Žurnāls "Supermarkets".