Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ4007
Kreditpunkte (ECTS) 1.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 40.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 8
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 8
 
6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. A.Ritenis Vīna pasaule.-Rīga:Jumava,1998. - 163 lpp.
2. R.Kreizi, P.Ostervaders Vīns.- Rīga:Jāņa sēta, 2002. - 199 lpp.
3. T.Stīvensons Vīns. - Rīga:Zvaigzne ABC, 1998. - 71 lpp. 4. A.Krišjānis Vīna pasaules rokasgrāmata. - Rīga:Jumava, 2003.-182 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1. R.Jackson Wine science. London:Academic Press, 1994. - 460 lpp.
2. Wine. - Oxford:Oxford University press", 1994. - 900 lpp. 3. Cl. Delfini Wine microbiology:science and technology. - NewYork: Headquaters, 2001. - 490 p.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Žurnāli "IEVA", "Mūsmājas".
2. Laikraksts "Diena", piektdienas pielikums.
3. Žurnāls "Tirgotājs". 4. Žurnāls "Supermarkets".