Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ4007 |
Kreditpunkte (ECTS) | 1.5 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 40.5 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 8 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 8 |
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. A.Ritenis Vīna pasaule.-Rīga:Jumava,1998. - 163 lpp.
2. R.Kreizi, P.Ostervaders Vīns.- Rīga:Jāņa sēta, 2002. - 199 lpp. 3. T.Stīvensons Vīns. - Rīga:Zvaigzne ABC, 1998. - 71 lpp. 4. A.Krišjānis Vīna pasaules rokasgrāmata. - Rīga:Jumava, 2003.-182 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. R.Jackson Wine science. London:Academic Press, 1994. - 460 lpp.
2. Wine. - Oxford:Oxford University press", 1994. - 900 lpp. 3. Cl. Delfini Wine microbiology:science and technology. - NewYork: Headquaters, 2001. - 490 p. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Žurnāli "IEVA", "Mūsmājas".
2. Laikraksts "Diena", piektdienas pielikums. 3. Žurnāls "Tirgotājs". 4. Žurnāls "Supermarkets". |