Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ3065
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
Nombre de conferences 18
Nombre des travaux du laboratoire 30
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 72
Date de l'approbation du cours 19/01/2011
 
Auteurs du cours
, Daina Kārkliņa
, Dace Kļava
, Jeļena Zagorska
, Ilze Grāmatiņa

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Le cours remplacé
LauZ4162 [GLAU4162]
CinžB003 [GPRZB003]
Manuels
1.Kārkliņa, Daina, Pārtikas produktu tehnoloģija: starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls / Daina Kārkliņa, Inga Ciproviča. [Rīga] : LU Akadēmiskais apgāds, c2008. 93 lpp.
2.Milk and dairy products in human nutrition / technical editors Ellen Muehlhoff, Anthony Bennett, Deirdre McMahon; Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. xxvi, 376 lpp.
3.V.Kangare. Dārzeņu, augļu un sēņu konservēšana. - R.: Avots, 1982. - 269 lpp.
4.D. Kunkulberga, V.Segliņš. Maizes ražošanas tehnoloģija. Rīga: RTU Izdevniecība, 2010. 292 lpp.
5.Piens un tā produkti. Rīga, Lauku avīze, 2016. 6.Heinz, G., Hautzinger, P. Meat processing technology. Bangkok: FAO. 2007. - 368 p.
Ouvrages supplémentaires
1.D.Arthey, P.R.Ashurst. Fruit processing. Cider, perry, fruit wines, and other alcoholic fruit beverages. Blackie academic &professional, 1997, Great Britan, pp. 97-133. 2.Feinet, G. Meat products handbook. England: Woodhead publishind limited. 2006. - 648 p.
Périodiques et d`autres ressources d`information
Internet resources – key words: milk, milk products, meat products, bread, fruit and vegetables.