Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3065 |
Crédits (ECTS) | 4.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 121.5 |
Nombre de conferences | 18 |
Nombre des travaux du laboratoire | 30 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 72 |
Date de l'approbation du cours | 19/01/2011 |
Auteurs du cours | |
, Daina Kārkliņa , Dace Kļava , Jeļena Zagorska , Ilze Grāmatiņa |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Le cours remplacé | |
LauZ4162 [GLAU4162] CinžB003 [GPRZB003] |
|
Manuels | |
1.Kārkliņa, Daina, Pārtikas produktu tehnoloģija: starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls / Daina Kārkliņa, Inga Ciproviča. [Rīga] : LU Akadēmiskais apgāds, c2008. 93 lpp.
2.Milk and dairy products in human nutrition / technical editors Ellen Muehlhoff, Anthony Bennett, Deirdre McMahon; Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. xxvi, 376 lpp. 3.V.Kangare. Dārzeņu, augļu un sēņu konservēšana. - R.: Avots, 1982. - 269 lpp. 4.D. Kunkulberga, V.Segliņš. Maizes ražošanas tehnoloģija. Rīga: RTU Izdevniecība, 2010. 292 lpp. 5.Piens un tā produkti. Rīga, Lauku avīze, 2016. 6.Heinz, G., Hautzinger, P. Meat processing technology. Bangkok: FAO. 2007. - 368 p. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.D.Arthey, P.R.Ashurst. Fruit processing. Cider, perry, fruit wines, and other alcoholic fruit beverages. Blackie academic &professional, 1997, Great Britan, pp. 97-133. 2.Feinet, G. Meat products handbook. England: Woodhead publishind limited. 2006. - 648 p. | |
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
Internet resources – key words: milk, milk products, meat products, bread, fruit and vegetables. |