Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3065
Kreditpunkte (ECTS) 4.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 121.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 18
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 30
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 72
Bestätigt am (Datum) 19/01/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Daina Kārkliņa
, Dace Kļava
, Jeļena Zagorska
, Ilze Grāmatiņa

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Ersetzte/r Kurs/e
LauZ4162 [GLAU4162]
CinžB003 [GPRZB003]
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Kārkliņa, Daina, Pārtikas produktu tehnoloģija: starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls / Daina Kārkliņa, Inga Ciproviča. [Rīga] : LU Akadēmiskais apgāds, c2008. 93 lpp.
2.Milk and dairy products in human nutrition / technical editors Ellen Muehlhoff, Anthony Bennett, Deirdre McMahon; Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. xxvi, 376 lpp.
3.V.Kangare. Dārzeņu, augļu un sēņu konservēšana. - R.: Avots, 1982. - 269 lpp.
4.D. Kunkulberga, V.Segliņš. Maizes ražošanas tehnoloģija. Rīga: RTU Izdevniecība, 2010. 292 lpp.
5.Piens un tā produkti. Rīga, Lauku avīze, 2016. 6.Heinz, G., Hautzinger, P. Meat processing technology. Bangkok: FAO. 2007. - 368 p.
Weiterfuhrende Literatur
1.D.Arthey, P.R.Ashurst. Fruit processing. Cider, perry, fruit wines, and other alcoholic fruit beverages. Blackie academic &professional, 1997, Great Britan, pp. 97-133. 2.Feinet, G. Meat products handbook. England: Woodhead publishind limited. 2006. - 648 p.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
Internet resources – key words: milk, milk products, meat products, bread, fruit and vegetables.