Kurs-Code VadZ3053
Kreditpunkte 4.50
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120
Vorlesungen (Stundenzahl)32
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16
Bestätigt am (Datum)09.02.2016
JurZ2026,
VadZ3050,
1. Ceļvedis mājražošanā. Galv. red. I. Rūtenberga-Bērziņa. Ozolnieki: Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, 2014. 78 lpp. Pieejams arī: http://www.laukutikls.lv/system/files_force/.../celvedis_majrazosana.pdf
2. Davidanova V. Mājas gardumi: kā kļūt par mājražotāju: siers, zivis, gaļa, maize, ievārījumi, saldumi. Rīga: Lauku Avīze, 2013. 64 lpp.
3. Skrīvele u.c. Intensīvas augļkopības rokasgrāmata. Dobele, 2000, 205. 233. lpp.
4. Rokasgrāmata. Labas prakses vadlīnijas pārtikas amatniecībā. Rīga: [Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome], 2011 36 lpp. [tiešsaiste]. Pieejams: http://www.llsa.lv/files/gramata%20Labas%20prakses%20rokasgramata.pdf
1. Komerclikums [tiešsaiste]. Pieejams: http://likumi.lv/doc.php?id=5490
2. LR tiesību aktu mājas lapa // www.likumi.lv
3. Pirmie soļi topošajiem uzņēmējiem [tiešsaiste]. Pieejams: https://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=11&id=7555&hl=1
1. Dienas Bizness: nedēļas laikraksts: Latvijas Biznesa avīze. Rīga: Diena: DagensIndustri, 1992. ISSN 1407-2041
2. Kapitāls: žurnāls lietišķiem cilvēkiem: krāsains biznesa un ekonomikas žurnāls. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 1998. ISSN 1407-2041
3. Latvijas Vēstnesis. Latvijas Republikas oficiālais izdevums [tiešsaiste]. Pieejams: https://www.vestnesis.lv/ [Skatīts 25.12.2015.]