Код курса VadZ3053

Кредитные пункты 4.50

Общее количество часов120

Kоличество часов лекций32

Kоличество часов семинаров и практических занятий16

Дата утвеждения курса09.02.2016

Разработчик курса

author

Anita Auziņa

Предварительные знания

JurZ2026,

VadZ3050,

Учебная литературa

1. Ceļvedis mājražošanā. Galv. red. I. Rūtenberga-Bērziņa. Ozolnieki: Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, 2014. 78 lpp. Pieejams arī: http://www.laukutikls.lv/system/files_force/.../celvedis_majrazosana.pdf
2. Davidanova V. Mājas gardumi: kā kļūt par mājražotāju: siers, zivis, gaļa, maize, ievārījumi, saldumi. Rīga: Lauku Avīze, 2013. 64 lpp.
3. Skrīvele u.c. Intensīvas augļkopības rokasgrāmata. Dobele, 2000, 205. 233. lpp.
4. Rokasgrāmata. Labas prakses vadlīnijas pārtikas amatniecībā. Rīga: [Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome], 2011 36 lpp. [tiešsaiste]. Pieejams: http://www.llsa.lv/files/gramata%20Labas%20prakses%20rokasgramata.pdf

Дополнительная литература

1. Komerclikums [tiešsaiste]. Pieejams: http://likumi.lv/doc.php?id=5490
2. LR tiesību aktu mājas lapa // www.likumi.lv
3. Pirmie soļi topošajiem uzņēmējiem [tiešsaiste]. Pieejams: https://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=11&id=7555&hl=1

Периодика и другие источники информации

1. Dienas Bizness: nedēļas laikraksts: Latvijas Biznesa avīze. Rīga: Diena: DagensIndustri, 1992. ISSN 1407-2041
2. Kapitāls: žurnāls lietišķiem cilvēkiem: krāsains biznesa un ekonomikas žurnāls. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 1998. ISSN 1407-2041
3. Latvijas Vēstnesis. Latvijas Republikas oficiālais izdevums [tiešsaiste]. Pieejams: https://www.vestnesis.lv/ [Skatīts 25.12.2015.]