Code du cours VadZ3051

Crédits 1.50

La quantité totale d'heures en classe40

Date de l'approbation du cours20.05.2015

Auteur du cours

author

Linda Siliņa

Connaissances de base

PārZ3070,

VadZ2037,

VadZ3050,

Manuels

1. Zvirbule-Bērziņa A., Mihejeva L., Auziņa A. Plānošana un ražošanas procesa organizēšanas pamatprincipi. Rīga: BA Turība, 2004. 143 lpp.
2. Ceļvedis mājražošanā. Galv. red. I. Rūtenberga-Bērziņa. Ozolnieki: Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, 2014. 78 lpp. Pieejams arī: http://www.laukutikls.lv/system/files_force/.../celvedis_majrazosana.pdf
3. Rurāne M. Uzņēmējdarbības organizācija un plānošana. Rīga, BA Turība, 2002. 330 lpp.
4. Гинзбург А.И. Экономический анализ. Санкт-Петербург: Питер Пресс,2008. 528 с.

Ouvrages supplémentaires

1. Lielā konservēšanas grāmata. Sastādītāja: Sp. Lindberga. Rīga: Latvijas ekoloģiskās izglītības apgāds "Vieda", 2013. 381 lpp.
2. Cepam maizi. Tulkoj. I. Galēja. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2013. 208 lpp.
3. Labas prakses vadlīnijas pārtikas amatniecībā. Rokasgrāmata. [Tiešsaiste] [skatīts 2015. gada 18. martā]. Rīga, 2011. Pieejams: http://www.llsa.lv/files/gramata%20Labas%20prakses%20rokasgramata.pdf

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Kokars V. Alus un augļu-ogu vīna pagatavošana mājas apstākļos. Rīga: Akopeks, 2007. 302 lpp.
2. Kapitāls: biznesa un ekonomikas žurnāls. Rīga: Izdevniecība IKK, 1999. ISBN 14072505
3. Davidanova V. Mājas gardumi: kā kļūt par mājražotāju: siers, zivis, gaļa, maize, ievārījumi, saldumi. Rīga: Lauku Avīze, 2013. 64 lpp.