Kurs-Code VadZ3051

Kreditpunkte 1.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)40

Bestätigt am (Datum)20.05.2015

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Linda Siliņa

Vorkenntnisse

PārZ3070,

VadZ2037,

VadZ3050,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Zvirbule-Bērziņa A., Mihejeva L., Auziņa A. Plānošana un ražošanas procesa organizēšanas pamatprincipi. Rīga: BA Turība, 2004. 143 lpp.
2. Ceļvedis mājražošanā. Galv. red. I. Rūtenberga-Bērziņa. Ozolnieki: Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, 2014. 78 lpp. Pieejams arī: http://www.laukutikls.lv/system/files_force/.../celvedis_majrazosana.pdf
3. Rurāne M. Uzņēmējdarbības organizācija un plānošana. Rīga, BA Turība, 2002. 330 lpp.
4. Гинзбург А.И. Экономический анализ. Санкт-Петербург: Питер Пресс,2008. 528 с.

Weiterfuhrende Literatur

1. Lielā konservēšanas grāmata. Sastādītāja: Sp. Lindberga. Rīga: Latvijas ekoloģiskās izglītības apgāds "Vieda", 2013. 381 lpp.
2. Cepam maizi. Tulkoj. I. Galēja. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2013. 208 lpp.
3. Labas prakses vadlīnijas pārtikas amatniecībā. Rokasgrāmata. [Tiešsaiste] [skatīts 2015. gada 18. martā]. Rīga, 2011. Pieejams: http://www.llsa.lv/files/gramata%20Labas%20prakses%20rokasgramata.pdf

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Kokars V. Alus un augļu-ogu vīna pagatavošana mājas apstākļos. Rīga: Akopeks, 2007. 302 lpp.
2. Kapitāls: biznesa un ekonomikas žurnāls. Rīga: Izdevniecība IKK, 1999. ISBN 14072505
3. Davidanova V. Mājas gardumi: kā kļūt par mājražotāju: siers, zivis, gaļa, maize, ievārījumi, saldumi. Rīga: Lauku Avīze, 2013. 64 lpp.