Code du cours PārZ6020
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de conferences16
Nombre des travaux du laboratoire16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant49
Date de l'approbation du cours12.10.2011
PārZ3065,
1. Ciproviča I., Ozola L. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 247 lpp.
2. Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 93 lpp.
3. Kārkliņa D., Ciproviča I., Beitane I. Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava, 2008, 31.-33. lpp.
4. Алехина Л.Т., Болъшакова. А.С. Технология мяса и мясопродуктов. Москва: Агропромиздат, 1998. 576 с.
1. Likumi. Tiešsaites pakalpojums. Pieejams: http://www.likumi.lv
2. Govs šķirnes [tiešsaiste] [skatīts 23.03.2015.]. Pieejams: http://www.ldc.gov.lv/v/lv/ciltsdarbs/parraudziba/piena/govis/Hol.doc
3. Kampuse S., Grāmatiņa I., Kunkulberga D., Ciproviča I., Marčenkova T. Ceļvedis mājražošanā. Ozolnieki: Latvijas Lauku konsultācijas un izglitības centrs, 2015. 78 lpp.
1. Praktiskais Latvietis. Rīga: Lauku Avīze. 1992-. ISSN 1407-3358.
2. International Dairy Journal. Published by Elsevier Science. ISSN: 0958-6946. [Skatīts 07.11.2011.]. Pieejams datubāzē Science Direct: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09586946
3. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-5164.