Kurs-Code PārZ6020

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Arbeit im Labor (Stundenzahl)16

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)12.10.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Jeļena Zagorska

author

Ilze Grāmatiņa

Vorkenntnisse

PārZ3065,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Ciproviča I., Ozola L. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 247 lpp.
2. Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 93 lpp.
3. Kārkliņa D., Ciproviča I., Beitane I. Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava, 2008, 31.-33. lpp.
4. Алехина Л.Т., Болъшакова. А.С. Технология мяса и мясопродуктов. Москва: Агропромиздат, 1998. 576 с.

Weiterfuhrende Literatur

1. Likumi. Tiešsaites pakalpojums. Pieejams: http://www.likumi.lv
2. Govs šķirnes [tiešsaiste] [skatīts 23.03.2015.]. Pieejams: http://www.ldc.gov.lv/v/lv/ciltsdarbs/parraudziba/piena/govis/Hol.doc
3. Kampuse S., Grāmatiņa I., Kunkulberga D., Ciproviča I., Marčenkova T. Ceļvedis mājražošanā. Ozolnieki: Latvijas Lauku konsultācijas un izglitības centrs, 2015. 78 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Praktiskais Latvietis. Rīga: Lauku Avīze. 1992-. ISSN 1407-3358.
2. International Dairy Journal. Published by Elsevier Science. ISSN: 0958-6946. [Skatīts 07.11.2011.]. Pieejams datubāzē Science Direct: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09586946
3. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-5164.