Code du cours PārZ3065
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe120
Nombre de conferences18
Nombre des travaux du laboratoire30
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant72
Date de l'approbation du cours19.01.2011
LauZ4162 [GLAU4162]
1. Kārkliņa, Daina, Pārtikas produktu tehnoloģija: starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls / Daina Kārkliņa, Inga Ciproviča. [Rīga] : LU Akadēmiskais apgāds, c2008. 93 lpp.
2. Milk and dairy products in human nutrition / technical editors Ellen Muehlhoff, Anthony Bennett, Deirdre McMahon; Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. xxvi, 376 lpp.
3. V.Kangare. Dārzeņu, augļu un sēņu konservēšana. - R.: Avots, 1982. - 269 lpp.
4. D. Kunkulberga, V.Segliņš. Maizes ražošanas tehnoloģija. Rīga: RTU Izdevniecība, 2010. 292 lpp.
5. Piens un tā produkti. Rīga, Lauku avīze, 2016.
6. Heinz, G., Hautzinger, P. Meat processing technology. Bangkok: FAO. 2007. - 368 p.
1. D.Arthey, P.R.Ashurst. Fruit processing. Cider, perry, fruit wines, and other alcoholic fruit beverages. Blackie academic &professional, 1997, Great Britan, pp. 97-133.
2. Feinet, G. Meat products handbook. England: Woodhead publishind limited. 2006. - 648 p.
Internet resources – key words: milk, milk products, meat products, bread, fruit and vegetables.