Kurs-Code PārZ3065

Kreditpunkte 4.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120

Vorlesungen (Stundenzahl)18

Arbeit im Labor (Stundenzahl)30

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)72

Bestätigt am (Datum)19.01.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Daina Kārkliņa

author

Dace Kļava

author

Jeļena Zagorska

author

Ilze Grāmatiņa

Ersetzter Kurse

LauZ4162 [GLAU4162]

CinžB003 [GPRZB003]

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Kārkliņa, Daina, Pārtikas produktu tehnoloģija: starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls / Daina Kārkliņa, Inga Ciproviča. [Rīga] : LU Akadēmiskais apgāds, c2008. 93 lpp.
2. Milk and dairy products in human nutrition / technical editors Ellen Muehlhoff, Anthony Bennett, Deirdre McMahon; Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. xxvi, 376 lpp.
3. V.Kangare. Dārzeņu, augļu un sēņu konservēšana. - R.: Avots, 1982. - 269 lpp.
4. D. Kunkulberga, V.Segliņš. Maizes ražošanas tehnoloģija. Rīga: RTU Izdevniecība, 2010. 292 lpp.
5. Piens un tā produkti. Rīga, Lauku avīze, 2016.
6. Heinz, G., Hautzinger, P. Meat processing technology. Bangkok: FAO. 2007. - 368 p.

Weiterfuhrende Literatur

1. D.Arthey, P.R.Ashurst. Fruit processing. Cider, perry, fruit wines, and other alcoholic fruit beverages. Blackie academic &professional, 1997, Great Britan, pp. 97-133.
2. Feinet, G. Meat products handbook. England: Woodhead publishind limited. 2006. - 648 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

Internet resources – key words: milk, milk products, meat products, bread, fruit and vegetables.