Kurs-Code PārZ3047
Kreditpunkte 4
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)160
Vorlesungen (Stundenzahl)16
Arbeit im Labor (Stundenzahl)48
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)96
Bestätigt am (Datum)13.04.2021
Ķīmi2012,
PārZ1003,
Food science and technology : new research / Lorenzo V. Greco and Marco N. Bruno, editors. - New York : Nova Science Publishers, c2008. - xiii, 482 p.
Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007, 130 lpp.
Microbiology handbook. Dairy products / edited by Rhea Fernandes. - Leatherhead : Leatherhead Food International ; Cambridge : Royal Society of Chemistry, c2009. - xiii, 173 lpp.
Microbiology handbook. Fish and seafood / edited by Rhea Fernandes. - Leatherhead : Leatherhead Food International ; Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2009. - xiv, 258 lpp.
Microbiology handbook. Meat products / edited by Rhea Fernandes. - Leatherhead : Leatherhead Food International ; Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2009. - xiv, 297 lpp.
Handbook of brewing : processes, technology, markets / edited by Hans Michael Eßlinger. - Weinheim : WILEY-VCH Verlag, 2009. - xxxi, 746 lpp.
Skudra L., Kļava D. Medodiskie norādījumi mikrobioloģijas laboratorijas darbiem. Jelgava, LLU, 2019. 64 lpp.
Latvijas Lauksaimniecības Universitātes raksti. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. ISSN 1407-4427 (Online)
Latvijas Zinātņu Akadēmijas Vēstis. Rīga: LZA. ISSN 1407-0081.
Taylor & Francis Group CRCnetBASE e-grāmatas.