Code du cours PārZ3024
Crédits 3.75
La quantité totale d'heures en classe100
Nombre de conferences24
Nombre de travaux pratiques et des séminaires16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant60
Date de l'approbation du cours31.10.2017
PārZ2011,
PārZ2056,
PārZ2057,
PārZ2058,
1. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.
2. Ruciņš M. Profesionālās lielvirtuvju iekārtas. Jelgava: LLU, 2000.
1. Baraban R.S. Durocher J.F. Succesful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 lpp.
2. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumos. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
3. Katsigris C., Thomas C. Design and equipment for restaurant and foodservice: a management view. New York: John Wiley&Sons, 2006. 560 lpp.
4. Plunket D., Reid O. Detail in contemporary bar and restaurant design. London: Laurence King Publishing, 2013. 192 lpp.
1. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
2. Иванникова Е. И., Иванникова Т. В., Семенова Г. В. Барное дело. Москва: ACADEMA, 2012. 49 стр.