Код курса PārZ2061
Кредитные пункты 3
Общее количество часов81
Количество часов самостоятельной работы студента81
Дата утвеждения курса20.03.2018
Ķīmi2018,
Ķīmi2020,
PārZ1003,
PārZ1011,
PārZ1012,
1. Miķelsone V. Bioķīmija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2008. 197 lpp.
2. Bender D.A. Introduction to nutrition and metabolism. Boca Raton, Florida: CRC Press, 2014. 404 p.
3. Alais C. Food Biochemistry. New York etc.: Ellis Horwood, 1991. 222 p.
4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. Food Chemistry. Berlin: Springer, 2009. 1070 p.
1. McKee T., McKee J.R. Biochemistry: the molecular basis of life. Oxford, New York: Oxford University Press, 2012. 752 p.
2. Brown J.E. Nutrition through the life cycle. Boston MA: Cengage Learning, 2016. 590 p.
3. Rozenbergs V. Uztura mācība. Mācību grāmata. Kandava: LLU, 2010. 150 lpp.
1. Eiropas pārtikas nekaitīguma iestādes mājas lapa [tiešsaiste] [skatīts: 27.03.2018.]. Pieejams: http://www.efsa.europa.eu
2. Eiropas pārtikas informācijas padomes mājas lapa [tiešsaiste] [skatīts: 27.03.2018.]. Pieejams: http://www.eufic.org
3. Pasaules veselības organizācijas mājas lapa [tiešsaiste] [skatīts: 27.03.2018.]. Pieejams: http://www.who.int