Code du cours PārZ2055

Crédits 3

La quantité totale d'heures en classe81

Nombre de conferences16

Nombre de travaux pratiques et des séminaires16

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant49

Date de l'approbation du cours14.01.2015

Auteur du cours

author

Ilze Beitāne

Manuels

1. Kozule V. Uzturs. IV daļa. Kompleksās ēdienkartes. Ozolnieki: LLKC, 2002. 116 lpp.
2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 1998. 391 lpp.
3. Pārkers S. Cilvēka ķermenis. Rīga: Zvaigzne ABC, 2009. 256 lpp.
4. Atkinss R. Doktora Atkinsa revolucionārā diēta. Rīga: Artava, 1999. 446 lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Upmanis R. Vingro ar prieku! : ceļvedis veselīgam dzīvesveidam. Rīga: Jumava, 2005. 144 lpp.
2. Kalorijas. Rīga: Jumava, 2000. 92 lpp.
3. Rubana I.M. Uzturs fiziskā slodzē. Rīga: RaKa, 2010. 200 lpp.

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds, 2001- ISSN 1407-804X.
2. Veselības ministrijas mājas lapa: Veselīga uztura ieteikumi Veselības ministrijas izstrādātie veselīga uztura ieteikumi [tiešsaiste] [skatīts 06.01.2015.]. Pieejams: http://www.vm.gov.lv/lv/tava_veseliba/veselibas_ministrijas_izstradatie_veseliga_uztura_ieteikumi
3. Eiropas pārtikas informācijas padomes mājas lapa. http://www.eufic.org