Код курса PārZ2055

Кредитные пункты 3

Общее количество часов81

Kоличество часов лекций16

Kоличество часов семинаров и практических занятий16

Количество часов самостоятельной работы студента49

Дата утвеждения курса14.01.2015

Разработчик курса

author

Ilze Beitāne

Учебная литературa

1. Kozule V. Uzturs. IV daļa. Kompleksās ēdienkartes. Ozolnieki: LLKC, 2002. 116 lpp.
2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 1998. 391 lpp.
3. Pārkers S. Cilvēka ķermenis. Rīga: Zvaigzne ABC, 2009. 256 lpp.
4. Atkinss R. Doktora Atkinsa revolucionārā diēta. Rīga: Artava, 1999. 446 lpp.

Дополнительная литература

1. Upmanis R. Vingro ar prieku! : ceļvedis veselīgam dzīvesveidam. Rīga: Jumava, 2005. 144 lpp.
2. Kalorijas. Rīga: Jumava, 2000. 92 lpp.
3. Rubana I.M. Uzturs fiziskā slodzē. Rīga: RaKa, 2010. 200 lpp.

Периодика и другие источники информации

1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds, 2001- ISSN 1407-804X.
2. Veselības ministrijas mājas lapa: Veselīga uztura ieteikumi Veselības ministrijas izstrādātie veselīga uztura ieteikumi [tiešsaiste] [skatīts 06.01.2015.]. Pieejams: http://www.vm.gov.lv/lv/tava_veseliba/veselibas_ministrijas_izstradatie_veseliga_uztura_ieteikumi
3. Eiropas pārtikas informācijas padomes mājas lapa. http://www.eufic.org