Kurs-Code PārZ2055

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)14.01.2015

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Ilze Beitāne

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Kozule V. Uzturs. IV daļa. Kompleksās ēdienkartes. Ozolnieki: LLKC, 2002. 116 lpp.
2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 1998. 391 lpp.
3. Pārkers S. Cilvēka ķermenis. Rīga: Zvaigzne ABC, 2009. 256 lpp.
4. Atkinss R. Doktora Atkinsa revolucionārā diēta. Rīga: Artava, 1999. 446 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Upmanis R. Vingro ar prieku! : ceļvedis veselīgam dzīvesveidam. Rīga: Jumava, 2005. 144 lpp.
2. Kalorijas. Rīga: Jumava, 2000. 92 lpp.
3. Rubana I.M. Uzturs fiziskā slodzē. Rīga: RaKa, 2010. 200 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds, 2001- ISSN 1407-804X.
2. Veselības ministrijas mājas lapa: Veselīga uztura ieteikumi Veselības ministrijas izstrādātie veselīga uztura ieteikumi [tiešsaiste] [skatīts 06.01.2015.]. Pieejams: http://www.vm.gov.lv/lv/tava_veseliba/veselibas_ministrijas_izstradatie_veseliga_uztura_ieteikumi
3. Eiropas pārtikas informācijas padomes mājas lapa. http://www.eufic.org