Code du cours Ekon3007

Crédits 2.25

La quantité totale d'heures en classe60

Nombre de travaux pratiques et des séminaires24

Date de l'approbation du cours12.10.2011

Auteur du cours

author

Viesturs Rozenbergs

Manuels

1. Rurāne M.Uzņēmējdarbības organizācija un plānošana / Marita Rurāne. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2002. 330 lpp.
2. Alsiņa R. Uzņēmējdarbības plānošana: māc. līdz. ekonomikas profila bakalaura programmas neklātienes studijām / R. Alsiņa, G. Gertners ; RTU. 2001. 104 lpp.
3. Rurāne M. Finansu pārvaldība / Marita Rurāne. Rīga : Latvijas izglītības fonds, [2001] (Rīga : SIA Elpa-2) 281 lpp.
4. Alsiņa R. Mācies plānot! / Rasma Alsiņa. Rīga : Kamene, 2000. 75 lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Сборник бизнес-планов с комментариями и рекомендациями / Российская Экономическая академия им. Г.В. Плеханова ; под ред. В.М. Попова. Москва: КноРус, 2002. 358, [1] с.
2. Start Your Own Restaurant (and Five Other Food Businesses) (Entrepreneur Magazine's Start Ups). Entrepreneur Press, 2011. 252 p.
3. Opening a Restaurant or Other Food Business Starter Kit: How to Prepare a Restaurant Business Plan & Feasibility Study: With Companion CD-ROM . -Atlantic Publishing Group Inc., 2004. 288 p.

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Kapitāls: žurnāls lietišķiem cilvēkiem : krāsains biznesa un ekonomikas žurnāls. Rīga : Lietišķās informācijas dienests, 1998-. ISSN 1407 - 2505.
2. Dienas bizness: nedēļas laikraksts: Latvijas biznesa avīze. Rīga: Diena: Dagens Industri, 2005-. ISSN 1407 - 2041.
3. Forbes. - ISSN 1691 - 6018.