Kurs-Code Ekon3007

Kreditpunkte 2.25

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)60

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge24

Bestätigt am (Datum)12.10.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Viesturs Rozenbergs

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Rurāne M.Uzņēmējdarbības organizācija un plānošana / Marita Rurāne. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2002. 330 lpp.
2. Alsiņa R. Uzņēmējdarbības plānošana: māc. līdz. ekonomikas profila bakalaura programmas neklātienes studijām / R. Alsiņa, G. Gertners ; RTU. 2001. 104 lpp.
3. Rurāne M. Finansu pārvaldība / Marita Rurāne. Rīga : Latvijas izglītības fonds, [2001] (Rīga : SIA Elpa-2) 281 lpp.
4. Alsiņa R. Mācies plānot! / Rasma Alsiņa. Rīga : Kamene, 2000. 75 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Сборник бизнес-планов с комментариями и рекомендациями / Российская Экономическая академия им. Г.В. Плеханова ; под ред. В.М. Попова. Москва: КноРус, 2002. 358, [1] с.
2. Start Your Own Restaurant (and Five Other Food Businesses) (Entrepreneur Magazine's Start Ups). Entrepreneur Press, 2011. 252 p.
3. Opening a Restaurant or Other Food Business Starter Kit: How to Prepare a Restaurant Business Plan & Feasibility Study: With Companion CD-ROM . -Atlantic Publishing Group Inc., 2004. 288 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Kapitāls: žurnāls lietišķiem cilvēkiem : krāsains biznesa un ekonomikas žurnāls. Rīga : Lietišķās informācijas dienests, 1998-. ISSN 1407 - 2505.
2. Dienas bizness: nedēļas laikraksts: Latvijas biznesa avīze. Rīga: Diena: Dagens Industri, 2005-. ISSN 1407 - 2041.
3. Forbes. - ISSN 1691 - 6018.