Код курса PārZ3018
Кредитные пункты 3.75
Общее количество часов100
Kоличество часов лекций16
æоличество лабораторных работ24
Количество часов самостоятельной работы студента60
Дата утвеждения курса13.04.2021
PārZB011 [GPARB011]
1. Bioloģiski aktīvās vielas pārtikas produktos: monogrāfija /[galvenā redaktore Evita Straumīte]; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Jelgava: LLU, 2012., 280 lpp.
2. Strautniece E. Augļu un dārzeņu ķīmiskais sastāvs. Lekcija. Jelgava: LLU, 1999. 17 lpp.
3. Vaclavik, Vickie A. Essentials of food science / 3rd ed. New York : Springer, c 2008., 571 p.
4. Processing fruits: science and technology. Ed. by Barret D. M., Somogyi L. P., Ramaswamy H. CRC Press LLC, 2005, 841 p.
5. Processing Vegetables: science and technologies. Ed by D.S. Smith, I.N. Cash et al. Lancaster; Barsel: Technomic Publishing Company, Inc., 1997. 434 p.
1. Bioactive compounds in foods. Edited by J.Gilbert, H. Z. Şenyuva. Oxford: Blackwell Publishing, 2008. 409 p.
2. 400 augļi un ogas Latvijā mūsdienu augļudārzā. Sastād: I.Birulis. Rīga: Lauku Avīzes izd., 2008. 237 lpp.
3. Improving the health-promoting properties of fruit and vegetable products. Ed. by F.A.Tomas-barberan, M.I. Gil. Woodhead Publishing Limited, 2008. 560 p.
4. Advances in Fresh-cut Fruits and Vegetables Processing. Ed. By Martin-Belloso O., Soliva-Fortuni R., Taylor&Francis group, 2011, 410 p.
Food Science and Technology
Food Technology
atslēgas vārdi: fruits, vegetables, chemical composition, processing technologies, fresh-cut produce, fermentation, pickled vegetables, tomato processing, drying methods.