Код курса PārZ4008
Кредитные пункты 15
Общее количество часов405
Количество часов самостоятельной работы студента405
Дата утвеждения курса13.04.2021
Ekon4011,
PārZ2004,
PārZ3002,
PārZ3003,
PārZ3008,
PārZ3015,
PārZ3018,
PārZ3072,
Metodiskie norādījumi studiju programmas "Pārtikas produktu tehnoloģija" diplomprojekta izstrādei (2018). http://www.ptf.llu.lv/lv/studiju-dokumenti-un-veidlapas
Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā, Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp.
Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp.
Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.