Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | Kopā |
B | 21 | 21.5 | 19.25 | 21.75 | 21.5 | 22.5 | 18.5 | 22 | 168 |
Vispārizglītojošie kursi | 8.5 | 1.5 | 6.5 | 2 | 1.5 | 20 | |||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 9.5 | 16 | 10 | 8 | 43.5 | ||||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 2 | 3 | 11 | 19.5 | 20.5 | 17 | 22 | 95 | |
Brīvās izvēles kursi | 1 | 1 | 2.75 | .75 | 2 | 2 | 9.5 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | 7-sem. | 8-sem. | 9-sem. | 10-sem. | Kopā |
B | 7.5 | 12.5 | 10.5 | 16 | 10 | 19.5 | 17 | 24.5 | 16.5 | 26 | 160 |
Vispārizglītojošie kursi | 5.5 | 1.5 | 1.5 | 3.5 | 2 | 3 | 17 | ||||
Nozares teorētiskie pamatkursi | 2 | 11 | 9 | 12.5 | 2 | 4 | 2.5 | 43 | |||
Nozares profesionālās specializācijas kursi | 4 | 12.5 | 15 | 22 | 14.5 | 26 | 94 | ||||
Brīvās izvēles kursi | 2 | 2 | 2 | 6 |
Arhi3003 Celtniecības pamati [Ppt: kursa d.] (2.25) PārZ3004 Zivis, olas, to pārstrāde [Pz un Ppt PL 6.sem.; Ppt NL 7.sem.] (3.75) PārZ3008 Pārtikas procesi un iekārtas II [Ppt, Pz: PL 5.sem.] (6) PārZ3009 Pārtikas procesi un iekārtas [Ppt, Pz: kursa d., PL 5.sem., NL 6.sem.] (2.25) PārZ3010 Mikrobioloģija I [Ppt, Pz: obl., PL 5.sem., NL 6.sem.] (3) PārZ3014 Pārtikas produktu iesaiņošana [Ppt, Pz: PL 6.sem., NL 7.sem.] (3.75) PārZ4014 Pārtikas sensorā novērtēšana [Ppt, Pz: PL 5.sem., NL 7.sem.] (3) |
VadZ3017 Komandas menedžments [Ekon., a: 5. un 7. sem.; Komercd., p(b): 3.sem.] (3) VadZ4022 Projektu vadīšanas pamati [Lauks., p(b)(Uzne,Lopk)] (3) |